Nu mă las! BEC a respins, însă Justiția ne va dreptate

Suntem 19.256 și nu ne lăsăm

Astăzi vreau să împărtășesc cu voi un moment important în drumul nostru către schimbare și progres. Cu inima grea, am aflat că propunerea mea de candidatură a fost respinsă, iar motivele invocate par a fi lipsite de orice acoperire legală. Cu toate că este clar că noi, cei care îndrăznim să ne ridicăm împotriva status quo-ului, deranjăm anumite interese, nu ne vom lăsa descurajați. Suntem o comunitate de 19.256 de oameni care împărtășesc aceeași viziune și aceeași determinare de a face o schimbare reală în bine.

Împreună, am reușit să animăm speranța și să stârnim conștiința civică a acestui oraș. Este momentul să ne arătăm solidaritatea și să ne luptăm pentru drepturile noastre. De aceea, vreau să vă asigur că voi face tot ce este posibil pentru a-mi face vocea auzită pe buletinul de vot pe 9 iunie.

Cu sprijinul unei echipe de avocați dedicați, voi contesta această decizie nedreaptă la Tribunalul București. Împreună, vom căuta să restabilim drepturile și să corectăm această greșeală. Este dreptul nostru să candidăm și să fim aleși de către comunitatea noastră, iar nimeni și nimic nu ne va împiedica să ne exercităm acest drept.

Prin urmare, vă îndemn pe voi, toți cei care credeți în schimbare și într-un viitor mai bun pentru București, să rămânem uniți și hotărâți. Fiecare acțiune, fiecare cuvânt și fiecare susținere contează în această luptă pentru justiție și egalitate.

Haideți să facem ca vocea noastră să fie auzită și să demonstrăm că puterea este în mâinile noastre, ale oamenilor. Împreună, suntem mai puternici și vom învinge orice obstacol în calea visului nostru comun.

Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru credința într-un viitor mai luminos pentru București.

@emryslafey Am aflat că propunerea mea de candidatură a fost respinsa pe niște motive lipsite de vreo acoperire legală, pesemne că noi, independenții ii deranjam și există un interes real sa nu ajungem in sfera de decizie. Suntem 19256 de oameni care am reușit să îi animam și mă voi lupta că pe 9 iunie să mă găsiți pe buletinul de vot. Sprijinit de o echipa de avocați voi depune contestație împotriva deciziei BEC la Tribunalul București. #CapCut #cosminolteanu #consiliulgeneral #candidat #biroulelectoral #alegeri #politica #primariacapitalei #bucuresti #foryou #tiktok #romania #popular #independent ♬ sunet original - Olteanu Cosmin Consilier PMB

Apreciază: