Suntem 19.256

Am reușit #împreună

#Amreușit să strângem 19256 de semnături pentru a da o voce oamenilor care cred că împreună putem construi #Bucureștiulaltfel, un proiect independent, inspirat de oameni și pentru oameni, unde vom construi împreună din poziția mea de viitor consilier general al capitalei un București care nu lasă pe nimeni în urmă, care are servicii publice de calitate și care pune accent pe cetățean și pe nevoile sale.

Au fost două luni grele, însă nu aș fi reușit fără voi, oamenii din The New Pagan Dawn – Tnpd, rude, iubitul meu și mai ales oamenii care au semnat pentur această campanie.

Vă iubesc și vă asigur de tot profesionalismul meu în a îmi onora mandatul în cazul în care voi obține votul dumneavoastră.

Vă anunț totodată că am renunțat să mai candidez ca primar al capitalei considerând priceperea lui Nicușor Dan mai bună și considerând că cei 19256 de oameni ce au semnat și acolo pentru mine pot să îi mai acorde o șansă domniei sale pentru a continua reformele în București.

Azi, 26 aprilie 2024, la prânz voi preda listele de susținători și candidatura într-un mod inedit cu roaba, ilustrâng efortul masiv financiar, fizic etc depus în mod nejustificat pentru a participa la alegeri, efort datorită căruia am înțeles de ce oamenii nu candidează și mai ales de ce nu independent.

#candidat #cosminolteanu #bucuresti #primariacapitalei #politica #semnaturi #consiliergeneral

Apreciază: