USR frizează ridicolul. Redenumirea unei străzi din București

Dacă ne ținem de prostii, ne băgăm și noi

Ca un cetățean preocupat de viitorul Bucureștiului, mă îngrijorează profund direcția pe care o ia orașul nostru. Consilierii USR din cadrul Consiliului General al Municipiului București au depus o hotărâre de consiliu general pentru redenumirea Străzii Tuberozelor din Sectorul 1 în Strada Alexei Navalnîi. Inițial, propunerea a fost pentru „Ucraina Liberă”, dar s-a modificat în memoria lui Alexei Navalnîi.

Recent, am aflat de această propunere și consider că este o direcție greșită. Propunem redenumirea Străzii Tuberozelor în Strada Trotinetiștilor pentru a sublinia prioritățile greșite ale consilierilor. În loc să se concentreze pe politici care pot îmbunătăți infrastructura orașului nostru sau serviciile publice esențiale, aceștia pierd timp și resurse pe probleme triviale.

Această propunere nu reprezintă interesele reale ale bucureștenilor. Este o schimbare inutilă care nu face altceva decât să distragă atenția de la problemele mai presante. Mai mult, afectează imaginea orașului și subminează dezvoltarea acestuia.

Bucureștiul are o istorie și o cultură bogată – schimbarea numelor străzilor fără motive substanțiale disprețuiește această moștenire. De ce să nu ne concentrăm pe îmbunătățirea condițiilor de drum, într-un oraș cu peste un milion de vehicule înregistrate?

Vă îndemn să vă alăturați mie în opoziția față de această politică semnând această petiție. Să le reamintim celor din Consiliul General al Municipiului București că ar trebui să se concentreze pe schimbări semnificative care să îmbunătățească cu adevărat viața bucureștenilor, în loc să se complacă în astfel de trivialități.


Semnătura ta contează!

Semnează petiția acum pentru a opri redenumirea Străzii Tuberozelor și pentru a aduce atenția către problemele reale ale Bucureștiului.

https://www.change.org/usrlastrada

Apreciază: